Wednesday, April 6, 2016

Betul ke boleh buat duit dengan bekerja dari rumah?

Bekerja dari rumah memang seronok di dengar tetapi benar ke boleh buat duit dengan bekerja dari rumah? Adakah buat kerja di rumah adalah satu penipuan ataupun scammer? Ada yang mengatakan kerja hanya di rumah mendatangkan pulangan yang lumayan dan ada juga yang mengatakan satu penipuan kerana Nampak macam tidak logic hanya bekerja dari rumah.

Sebenarnya, dengan bekerja dirumah anda boleh buat duit. Tetapi pilihan anda kenalah yang betul. Elakkan tertipu dengan iklan buat kerja yang Nampak macam untung sangat besar seperti dapat rm4000-rm6000 sebulan hanya bekerja dari rumah. Kalau macam tuh tidak ramai lah yang nak masuk university dan bekerja di syarikat yang hebat-hebat. Contoh bayaran kerja online ini ada di sini.

Tetapi anda mungkin juga akan tertipu dengan kerja seperti ini. Contohnya, kerja lipat katalog dari rumah. Ini scammer kerana namapk macam anda hanya kena lipat katalog sahaja tetapi sebenarnya tidak kerana anda kena bayar yuran pendaftaran. Selepas itu anda kena copy banyak-banyak risalah yang diberikan dan hantar ke orang lain pula. Inilah salah satu cara yang salah untuk buat duit dari rumah. Contoh kerja dirumah ada di sini.

Kerja dari rumah tanpa modal memang menjadi pilihan ramai kan. Kalau anda bersungguh untuk bekerja kat rumah samaada secara sampingan atau full time, anda boleh cuba di portal buat kerja di rumah. Ini bukan scammer dan anda bolih pilih jenis kerja yang sesuai dengan anda serta bayaran kerja ni boleh tahan sebab dalam USD. Boleh cuba.

Syarikat ini berdaftar dengan SSM dan anda boleh mendapatkan panduan cara-cara untuk dapatkan kerja di websitenya. Ini bukan kerja dari rumah penipuan dan syarat yang di perlukan untuk membuat kerja-kerja dari rumah yang disediakan amatlah minimum.

Jika berminat dengan kerja di rumah --- > daftar kerja di rumah.


Artikel tambahan:

Artikel berkaitan:Viralkan artikel »»

0 comments:

Post a Comment

Featured Post

Kerja sambilan di rumah yang diiktiraf

Artikel ini adalah mengenai kerja sambilan di rumah yang diiktiraf . Kenapa diiktiraf? Kerana untuk mengelakkan daripada kerja kosong peni...