Wednesday, March 30, 2016

Jobdirumah kerja part time online


Kerja part time online memang menjadi satu keperluan sekarang ini memandangkan banyak keperluan yang diperlukan di zaman moden ni. Kerja memang banyak tetapi yang mana satukah yang sesuai dan boleh di percayai. Tambah-tambah lagi kalau kerja itu di buat secara online di mana kita tidak tahu dengan siapa kita bekerja sebenarnya.

​Di sini, saya nak perkenal satu program buat duit dengan bekerja secara online iaitu jobdirumah. Apa itu job dirumah? Jobdirumah ialah satu konsep pekerjaan di mana anda boleh buat kerja hanya dari rumah sahaja. Iya, tak perlu keluar dari rumah untuk siapkan kerja. Menarik bukan konsep job-dirumah ni.

​Untuk lebih memahami lagi tentang jobdirumah ni, anda baca post ni sampai habis. Jika anda berminat, anda kena daftar dulu di portal yang di sediakan oleh sebuah syarikat bernama Klik Solutions. Bila anda dah daftar, anda akan di berikan panduan jobdirumah untuk anda ikuti langkah demi langkah. Senang je sebab maklumat lanjut ada di dalam panduan tersebut.

​Seterusnya, anda kena siapkan profile anda untuk memohon kerja kosong yang akan di berikan nanti. Profile ni macam resuma anda la secara ringkas sahaja. Profile kerja ni penting untuk menyakinkan bakal majikan anda supaya memberi peluang kerja part time kepada anda. Tak susah pun nak siapkan profile, panduan di berikan kepada anda.

​Selepas siapkan profile, setiap hari anda akan di emailkan senarai kerja kosong untuk anda mohon, Anda mohon kerja tersebut. Jika anda dapat kerja parttime tersebut, anda siapkan dalam tempoh yang di tetapkan. Tapi tak semestinya dapat kerja tersebut kerana ada orang lain juga mohon kerja yang sama. Sebab itu profile jobdirumah sangat penting di sini. Tulis profile sebaik mungkin supaya senang anda di berikan kerja nanti.

​Jika anda telah di berikan sesuatu kerja, siapkan kerja tersebut dalam waktu yang di tetapkan. Lepas tu anda hantar kepada bakal majikan jobdirumah anda. Kerja anda di terima atau di beri peluang untuk di baikki, antara dua ni. Jika perlu di baikki, anda baikki sikit mengikut apa yang bakal majikan mahukan. Setelah siap, hantar kepada majikan. Semua urusan adalah secara online sahaja. Sebab tu anda tidak perlu keluar daripada rumah.

​Jika majikan berpuashati dengan kerja jobdirumah yang anda siapkan, mereka akan bayar upah anda yang anda boleh gelar sebagai gaji jobdirumah. Upah atau bayaran komisen ini terus masuk ke akaun anda. Bayaran tidak pernah mengecewakan dalam erti kata lain - ontime.

​Contoh bayaran Jobdirumah

Kita biasanya tidak akan mempercayai tanpa tengok contoh bayaran sesuatu kerja kan. Ok di sini saya sertakan linnk contoh bayaran jobdirumah ni.

​OK, macam mana, puash hati kan. Bayaran ni adalah bayaran komisen dari job dirumah, akaun saya sendiri. Setiap hari saya akan dapat bayaran. Komisyen ni bergantung kepada kerajinan anda la. Masalah utama ialah malas. Ini memang di akui oleh ramai orang. Jika malas nak buat kerja dengan Jobdirumah ni, memang hasilnya tiada.

​Contoh kerja​ Jobdirumah

​Contoh kerja yang boleh di buat dengan Jobdirumah ni memang banyak. Antaranya ialah:
​Key in data
​Buat survey
​Buat design.

​Jika anda nak tahu lebih lanjut lagi tentang kerja part time ni, anda boleh semak di portal job dirumah sendiri.

​Semak info lanjut tentang jobdirumah ---> portal Job di rumah ( klik sini ).

​Ok, bertindak sekarang untuk memulakan kerja part time anda dari rumah.

Artikel tambahan:

Artikel berkaitan:Viralkan artikel »»

0 comments:

Post a Comment

Featured Post

Kerja sambilan di rumah yang diiktiraf

Artikel ini adalah mengenai kerja sambilan di rumah yang diiktiraf . Kenapa diiktiraf? Kerana untuk mengelakkan daripada kerja kosong peni...